Pages

.


.

Torsk på möss

views the best pictures


Texas här idag! :smile:
Som ni kanske vet så är ju det här med möss ett av mina stora laster här i livet (förutom chips, gos och topz). Men det är ENDAST två sorters möss som duger för mig - Den mjuka Leopardmusen eller den rasslande Buffelmusen. Och förstå vad jag älskar dem!:smile: Jag biter aldrig sönder dem utan går bara runt och bär på dem försiktigt i munnen. Jag ligger heller aldrig längre bort ifrån dem än att jag kan ingripa ifall Zeke eller Hajen kommer.. Jag brukar även prata och kurra till dem trots att jag aldrig får något svar..
För ganska länge sedan försvann tyvärr Leopardmusen under mystiska omständigheter.. Så under lång tid har det bara varit jag och Buffelmusen:

Photobucket
Du och jag, Buffelmusen!

Photobucket
Det Zlatan gör med en boll, det gör jag med en mus..

Förr tog det inte längre tid än en halvtimme innan jag lekt Buffelmusen under soffan - men nu undviker jag att leka nära ställen där jag vet att den kan komma bort.
Ibland är matte med oss och då brukar vi leka "Apport". Jag vinner alltid!:smile:

Förra veckan när matte var och handlade mat åt oss på Stork Zoo i Göteborg så skulle hon precis betala när hon såg något igenkännande vid kassan - LEOPARDMUSEN!!!! Tänk vad han måste ha varit vilsen och rädd länge och stannat där i hopp om att bli hittad! Mamsen tog såklart med honom hem igen! Gissa om jag blev lycklig!!:smile:

Photobucket
Jag är så glad över att du är tillbaka, muskompis!

Photobucket
Nu skall vi leka som aldrig förr!

Photobucket
Mamsen, jag kan inte bestämma mig för vilken av dom jag tycker bäst om..

Photobucket
*gruppbild*
Texas: Kolla in i kameran nu, musgrabbar!

Tassar från

No comments:

Post a Comment