Pages

.


.

Elfsborgskatten

views the best pictures

Utställningen i Ulricehamn var lyckad!
I och med att Zeke inte gillar utställningar så har matte hela tiden lovat att han skall få bli utställningspensionär så fort han tar sin första titel (Premier)! Och det lyckades han med idag och vi är alla sååå stolta över honom! :smile: :smile:
Dessutom avslutade han sin utställningskarriär med att få den bästa bedömningen någonsin och att vara snäll som ett lamm hos domare Raymond Seatre. Domaren skrev till och med som allmänt intryck på bedömningssedeln att han var "snäll och powerful". Raymond var otroligt imponerad utav hans kroppsstorlek, maskulinitet och pälskvalité! Och han sa ingenting om att Zeke skulle ha för smalt huvud! :smile:
Hajen fick också jätte fin bedömning och fick sitt andra CAPIB som betyder att han nu är stoppad i Sverige. Han måste ta sitt sista cert utomlands för att få sin nästa titel som då blir "Internationell Premier".
Zeke och Hajen fick sedan mötas om vem som skulle gå vidare till nomineringsuttagningen och det blev Hajen. Han hade tydligen fler drag i sin fiskelåda.. :smile:
När det sedan var dags för nominering så stod det mellan en skogis, Hajen och ragdollen S*Hvenhildas Rudolf. Vi förstod med en gång att Rudolf skulle ta det och det gjorde han också! Dock slog Hajen skogisen så det var ju lite kul.

Under dagen så tog även S*Coppermine´s Partygirl CACIB, BIV och NOM och S*Coppermine´s Hotchkiss Ex1 och NOM (utav 4 katter)! STORT grattis till syskonen! :smile:
Matte tackar även ägarna för trevligt sällskap! :smile:

Kameran lämnade matte hemma denna gången men en bild på oss i uställningsburen blev det iallafall med lite hjälp utav mobilen:


Ha en fortsatt mysig Söndag!

Tassar från

No comments:

Post a Comment