Pages

.


.

Simons cat en rolig kortfilm om en katt

Kortfilm om Simons cat ín "cat chat" med igelkotten. Ett roligt klipp om en
cool katt.

reade more... Résuméabuiyad

Extrapris kortlek

Extrapris! hos KisseKatts Webshop. Just nu kan du köpa en fin kortlek till specialpris. Kortleken har olika motiv av katter från hela världen. Namnet på kattraserna står på spelkorten, något för dig som gillar katter. Här får du tillfälle att lära dig flera kattraser samtidigt som du spelar. Passa på och köp den fina kortleken till ett bra pris!
reade more... Résuméabuiyad

Katthem

Om ni funderar på att köpa katt så finns ju möjligheten att vända er till ett katthem om ni är beredda på att ge katten omvårdnad, omsorg ock ett kärleksfullt hem. Det finns många katthem i Sverige. Jag har lagt in en länk på katthem i Sverige i min länklista.


reade more... Résuméabuiyad

Snöoväder och Dio stannar inne

Trodde inte att det var sant när jag tittade ut i morse. Ute låg ett vitt täcke med snö och stora flingor singlade ner ifrån en gråmulen himmel.

Dio gillar inte snövädret något vidare utan väljer att stanna inne i den sköna värmen. Just nu ligger han och sover skönt.






reade more... Résuméabuiyad

Massor av fina katter

Här är ett klipp på några fina katter.





reade more... Résuméabuiyad

TUNGT...

Det är en tung dag idag..
Idag är det ett år sedan vi förlorade vår älskade Zeke..
TROGEN VÄN, BROR, LEKBÄSTIS, GRÖNÖGA, COOLAST, OLIVMUMSARE, STORLUFS, OTROLIGT ÄLSKAD! :smile:
Hjärtat värker idag.. Vi alla saknar dig så mycket.. :smile:


reade more... Résuméabuiyad

Brittisk korthår/Brittish shorthair

Vilken katt! En riktig snygging kan man väl säga tycker jag. Färgen kallas för blå. Så fin. Läs mer under fliken kattraser.



reade more... Résuméabuiyad

Din veterinär på nätet

Hittade en superbra sida på nätet som jag bara måste dela med er. Den heter Din veterinär på nätet. Det är en sida som jag rekommenderar till alla husdjursägare. Här kan du läsa om första hjälpen för djur. Du kan skicka in en fråga till en veterinär. Det finns en faktabank och även ett forum där du kan diskutera exempeltvis din katts hälsa. Bra att det finns såna här forum.



reade more... Résuméabuiyad

Snygga muggar i porslin, kattungar

Nu har vi fått in riktigt läckra och fina muggar i serien Nostalgikatter. Muggarna säljs i tvåpack. Muggarna har motiv av söta och fina kattungar i en gammaldags nostalgisk miljö. Lite retrokänsla. Muggarna är tillverkade i porslin och ligger i en snygg kartong med samma motiv. En mycket fin present att ge bort eller varför inte behålla dem själv. Gå in på vår webshop KisseKatt och titta om ni vill.
reade more... Résuméabuiyad

Kattuppfödare ett roligt kattspel

Hittade en sida som heter 1001tjejspel.se med flera roliga kattspel för er som är lite yngre. I spelet kattuppfödare 2 ska du sköta om katterna. Den här gången är du i badrummet och tar hand om katten. Du har en dusch, tandborste, nagelsax, handduk, kattkam, schampo, hårtork och borste till din hjälp.



reade more... Résuméabuiyad

Talande katter

Visst är dom härliga dessa två kattkompisar. Undrar vad dom säger till varandra?




reade more... Résuméabuiyad

Välkommen till Kissekatt!

Nu har jag startat upp den nya bloggen KisseKatt för dig som gillar katter. Katter är ju helt makalösa och härliga. Vad vore livet utan en katt? Väldigt tråkigt tycker jag. Hos mig bor katten Dio en härlig, lite lätt överviktig katt vars favoritmat är torrfoder. Han är helt galen i torrfoder och äter inget annat. Har försökt att truga och locka med räkor, tonfisk, oxfilé m.m men inget duger, jo förresten...nu kom jag på att han slickade i sig lite Mangoraja för ett tag sen.








reade more... Résuméabuiyad