Pages

.


.

beste katter

views the best pictures


Cat er en av de populære kjæledyr i verden. Deres purring lyder, som å gni sin fysiske stasjonen på bena , mjauing mykt for mat og også den myke kroppen vil sikkert føre til at dere alltid kos ! For å få en fluffy katt som ser ut som en ball pels, så er det tre luftige katteraser som du kan velge . Den viktigste faktoren er at dyret vil hjelpe deg å lindre stress etter en lang dag med servering deres atferd .

persisk kattunge

 katter
Du vil forelske starter med utsikten med denne katten , fordi det er populært for sin tykke fluffy pels. Denne katten har lang pels og som sådan , bør du ta vare på dem riktig. Har du tenkt å ha en slik katt ? Ja ! Så du for deg å stelle katten din med jevne mellomrom for å gjøre sin myke og skinnende hår så effektivt . Persiske katter er generelt muskuløs og de ​​er middels eller stor. Taxisjåføren fysisk støttes av korte ben gjør dem veldig søt . Det er en rase av katten med en gammel pels tykk fortsette. Hans enorme ansikt med korte ører gjort det til et populært kjæledyr som involverer katt elskere .

Main Coon Kitten

 katter
Denne katten fanget ditt andre plass blant de tre typer luftige katt . Dens vanntett middels lengde hår at det blir svært attraktivt og søt. Den tykke pels og bredt pels og en vakker buskete hale at det blir en uimotståelig valg. Denne katten ble dyret allment akseptert siden 1992. Også, ikke nødvendigvis krever mye vedlikehold akkurat som perserne og det er veldig søt og kjærlig for deg til sine eiere . Utseendet av tykk pels på halsen regionen gjør dette eksepsjonelt søt look. Han liker ikke å være på knærne , fordi han alltid liker å nyte uten oppmerksomhet .

Ragdoll
cat


 katter


Dette er den tredje typen fluffiest katt som er kjent for moistness sin og vil være den største katterase i verden . Denne søte fluffy pus har gode bein struktur og også en lang kropp . I tillegg har ansiktet hans fortsatt en søt uttrykk som er veldig hyggelig å se på. Den silkemyke teksturen hensyn til dekning av gjennomsnittlig lengde er fin swing. For å opprettholde den riktig , bare pusse frakken ukentlig for å fjerne alle løse hår og detangle langt hår.

No comments:

Post a Comment